Ik zoek personeel

Bent u op zoek naar personeel?

Hetzij voor vast, een langdurige periode of eventueel van tijdelijke aard. MGP helpt u graag bij het vinden van de juiste kandidaat. MGP staat bekend om de persoonlijke aandacht en enthousiaste medewerkers. Onze dienstverlening wordt naar uw wensen aangepast met een concurrerende tariefstelling en korte communicatielijnen. Met onze deskundigheid, enthousiasme en inzet zoeken wij graag voor u de juiste medewerker. Wij zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Bij ons geldt: afspraak is afspraak!
Al meer dan 100 tevreden opdrachtgevers gingen u voor!

Benieuwd naar de voordelen voor u als klant van MGP? Hier komen ze!:
• MGP beschikt over korte communicatielijnen
Vaste contactpersonen die u direct kunt bereiken.
• MGP hanteert géén opstartkosten
Pas als de geschikte kandidaat gaat starten, komt de betaling om de hoek kijken. Dus kandidaten worden altijd geheel vrijblijvend voorgesteld.
• MGP is flexibel en meedenkend
Spreek uw wensen uit en wij passen overal een mouw aan.
• MGP heeft een eigen loon- en facturatieadministratie
Ook hiervoor neemt u direct contact op met MGP. Wij werken niet met tussenpersonen en hebben alles in eigen beheer.
• MGP is NEN-4400 en VCU gecertificeerd
De NEN-certificering geeft aan dat wij de lonen uitbetalen volgens de geldende regels. VCU staat voor ‘’Veiligheids en gezondheids Checklist Uitzend- en detacheringsorganisaties’’, wat inhoudt dat wij op de hoogte zijn van de geldende veiligheidsvoorschriften. U doet dus zaken met een betrouwbare partner!

Dienstverlening
Bij MGP kunt u gebruikmaken van diverse diensten. Hiervoor hebben wij de volgende mogelijkheden:

Uitzenden van personeel

Bij het uitzenden van personeel gaan wij voor u op zoek naar de juiste kandidaat. Dit kan voor zowel een vaste als een tijdelijke baan zijn.

Zoekt u iemand voor vast? Dan kunt u gebruikmaken van deze dienst om een verlengde ‘’proefperiode’’ te creëren. De kandidaat komt eerst in dienst van MGP, waarna u de kandidaat (kosteloos) kunt overnemen na het afgesproken inleentermijn. Voor het uitzenden geldt het maximale inleentermijn van 78 weken (anderhalf jaar). Voor de inleentermijnen hebben wij tevens diverse mogelijkheden, hiervoor kunt u contact opnemen met MGP.

Zoekt u iemand voor een dienstverband van tijdelijke aard? Dan kunt u eveneens gebruikmaken van het uitzenden van personeel. U geeft de duur aan bij MGP aan en wij gaan voor u aan de slag.

Als u kiest voor deze dienst van MGP hebt u de lusten en wij de lasten. Wij verzorgen de gehele administratie rondom de kandidaat (sluiten van overeenkomst, salarisadministratie, alles inzake het ziekteverzuim enz.). U hoeft zelf geen tijd te stoppen in het zoeken naar de juiste kandidaat en voeren van gesprekken, wij verzorgen het gehele sollicitatietraject van A tot Z.

Werving & Selectie

Bent u op zoek naar personeel en wilt u graag zelf een contract overhandigen door diegene direct in dienst te nemen, maar hebt u geen tijd en/of de middelen om op zoek te gaan naar de juiste kandidaat? Dan doen wij dat graag voor u!

De term geeft het al aan; wij gaan de juiste kandidaat voor u werven en selecteren. Uw wensen en verwachtingen staan hierbij uiteraard centraal. Wij nemen ook bij deze dienst u de tijd uit handen en verzorgen het gehele sollicitatietraject van A tot Z.

Voor elke Werving & Selectie opdracht wordt een passende offerte gegeven.


Payroll

Hebt u zelf één of meerdere medewerkers, maar wilt u deze mensen niet op uw eigen loonlijst plaatsen om wat voor reden dan ook? Dan is de Payroll voor u een geschikte oplossing.

Ook bij Payroll verzorgen wij de administratieve werkzaamheden ten behoeve van uw medewerker, zoals: het verzorgen van de arbeidsovereenkomst, de salarisadministratie, alles inzake het verzuim enz.

De regels en werkwijze van Payroll komt sterk overeen met onze dienst van Uitzenden. Het enige wat ontbreekt is het inleentermijn. Daar zit u met Payroll niet aan vast. Stel dat u één of meerdere medewerkers zelf in dienst wilt en kunt nemen, dan kan dat op ieder gewenst moment en uiteraard kosteloos.Wilt u meer weten? U kunt altijd contact opnemen met MGP. Wij helpen u graag!